Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Adverteren op
Amazon

Terug naar alle specialismes

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Amazon groeit in een razendsnel tempo en is bezig met de verovering van Europa. Daarnaast heeft het platform een enorme ontwikkeling doorgemaakt in diversiteit van het productaanbod. Ook bij de Nederlandse klant groeit de belangstelling. Dit is goed te zien aan de omzetgroei en het groeiende marktaandeel van Amazon in Nederland. Volop mogelijkheden voor jou als adverteerder! Door de juiste inzet van techniek, content en advertising heb jij ook gegarandeerd succes op Amazon.

De voordelen van Amazon

  • Amazon is een groeiend platform
  • Diverse advertentiemogelijkheden
  • Ideaal voor uitbreiding naar andere landen

Profiteer van onze kennis

Alles over adverteren op Amazon

Adverteren op Amazon

Net als bij Bol.com moet je een feed aanleveren om te kunnen adverteren. Naast een vast bedrag per maand betaal je, afhankelijk van de categorie waarin je actief bent, een bepaald bedrag per transactie. Daarnaast heb je de keuze om je producten aan te leveren bij een Amazon Warehouse of de transacties zelf te versturen.

Hoe bereik je je doelgroep?

Je bereikt mensen op Amazon door te adverteren en door organisch goed te ranken. Adverteren zorgt niet alleen voor omzet, het helpt ook om de organische vindbaarheid positief te beïnvloeden. Er zijn verschillende manieren om te adverteren. De veiling wordt gewonnen met een concurrerende prijs, voldoende voorraad, een prime-account en positieve klantervaringen (zoals reviews, aantal verkopen en de periode dat jij je producten aanbiedt op Amazon).

Amazon en feedmanagement

Feedmanagement is super belangrijk. De content die iemand te zien krijgt (na de klik op je advertentie) is van cruciaal belang voor de uiteindelijke conversie.

Amazon biedt dus volop kansen. Ben jij benieuwd welke kansen dit voor jouw bedrijf biedt? De specialisten van Happy Idiots weten als geen ander waar je rekening mee moet houden om succes te hebben op Amazon.

Meer weten over adverteren op Amazon?

Neem contact op met Suzanne Engel!
Suzanne Engel
Suzanne Engel Accountmanager

Hoera!

Invest Online gaat verder als Happy Idiots Apeldoorn.

Lees verder

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!