Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Naast een grondige schoonmaak van je huidige content door middel van een content audit kun je het creëren van nieuwe content ook aan ons overlaten. Content die volledig in lijn is met je tone-of-voice en je kernboodschap. Sterke content zorgt namelijk voor een verbeterde vindbaarheid van je website of webshop, en ben je beter vindbaar, dan groeit het aantal websitebezoekers en uiteindelijk ook je conversies. Heb je hulp nodig? Geen probleem, wij nemen je graag deze zorg uit handen. Van een wekelijkse blogpost tot een catchy video.

De voordelen van contentcreatie

  • Altijd consistent en met regelmaat aanwezig
  • Verbeterde vindbaarheid
  • Verhoogde conversie
  • Relatie opbouwen met je doelgroep

Profiteer van onze kennis

Alles over contentcreatie

Waardevolle, relevante content

Het belangrijkste bij het creëren van content is dat het aansluit bij de behoefte van je doelgroep. Relevante content van waarde die ook nog eens makkelijk wegleest of -kijkt. Zo gezegd, zo gedaan! Niet helemaal, want er komt meer bij kijken dan je misschien denkt. Wij pakken dit dan ook graag voor je op, zodat jij je hoofd er niet over hoeft te breken. We creëren hero-, hub- en hygiëne-content, gebaseerd op het 3H-model van Google. Hero-content bouwt in een korte tijd bezoekersmassa op, hub-content zorgt voor terugkerende bezoekers en hygiëne-content voor een stabiele stroom bezoekers. Met deze werkwijze zorgen we ervoor dat je het hele jaar door aanwezig bent met verschillende typen content die elkaar versterken.

Van whitepapers tot blogposts

Contentcreatie lijkt voor zich te spreken, maar content bestaat in veel verschillende vormen en maten en een stukje creativiteit en inspiratie is wel vereist als je wil dat je content catchy is en de doelgroep aanspreekt. Wij maken interessante en sprekende whitepapers, schrijven teksten voor je website en blog, maken video’s voor je kanalen en zetten een vette banner in elkaar. U roept, wij draaien!

Onze experts

Creatieve content specialisten

Heb je geen idee waar je moet beginnen als het op content aankomt? Laat ons het doen! Ga je voor een volledige contentmarketingstrategie of zoek je iemand die puur alleen de content creëert? Bij ons is veel mogelijk.

Vragen over contentcreatie?

Neem contact op met Samantha van Alphen!
Samantha van Alphen
Samantha van Alphen Content specialist

Hoera!

Invest Online gaat verder als Happy Idiots Apeldoorn.

Lees verder

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!