Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Hoe navigeren bezoekers door je website? Welke pagina’s en paden hebben de grootste invloed bij een aankoop of lead? En hoe kun je dan het conversieratio van je webshop verhogen? Allemaal superbelangrijke vragen voor jou als ondernemer. Door middel van gedetailleerde inzichten via webanalytics programma’s heb je in no time antwoord op deze vragen en kun je aan de slag met het optimaliseren van je website en online campagnes.

De voordelen van webanalytics

  • Krijg inzicht in je online prestaties
  • Stuur bij waar nodig

Profiteer van onze kennis

Alles over webanalytics

Waardevolle informatie over al je online campagnes

Er zijn verschillende webanalytics-programma’s beschikbaar, zoals Google Analytics en Adobe Analytics, die je gedetailleerde inzichten geven. De kunst is om deze informatie op een juiste manier te interpreteren, zodat er actiepunten en optimalisaties uit voortvloeien. Wij zijn een specialist in webanalytics en kunnen je dit volledig uit handen nemen: van het inrichten van de webanalytics-software tot het uitvoeren van gedetailleerde analyses.

De inzichten

  • Via welk bron, verwijzing, campagne of zoekwoord zijn gebruikers op je website gekomen?
  • Gedrag van bezoekers op je website: welke pagina’s zijn populair, hoeveel tijd spenderen bezoekers op je website, waar en wanneer haken ze af?
  • Welke bronnen of campagnes zorgen voor de meeste omzet of leads op je website?

Webanalytics door Happy Idiots

Onze gecertificeerde specialisten richten diverse webanalytics-programma’s op een praktische wijze in en interpreteren de resultaten op de juiste manier. Vervolgens  maken we een heldere analyse van de websitedata, resulterend in een advies met  pragmatische actiepunten en optimalisaties waardoor de prestaties van je website, webshop of campagnes nóg beter worden. Dit kan zijn het verhogen van het aantal leads, het aantal bestellingen of juist meer betrokkenheid van je bezoekers op je website. Wij houden deze actiepunten en doelen voortdurend in ons achterhoofd en weten de resultaten te vertalen in heldere rapportages. Zo ben je altijd op de hoogte van de voortgang van de verbeteringen!

Onze expert

Gecertificeerde dataspecialist

Dit kunnen we voor je doen

De onderdelen van data & analytics

Vragen over webanalytics?

Neem contact op met Victor Ribot!
Victor Ribot
Victor Ribot Online marketing consultant

Hoera!

Invest Online gaat verder als Happy Idiots Apeldoorn.

Lees verder

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!