zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

CanopyDeploy

Terug naar alle specialismes

Vraag een demo aan!

Benieuwd wat CanopyDeploy kan betekenen voor jouw e-mailmarketing resultaten?

Demo aanvragen
Daag ons uit!
 1. Home
 2. Specialismes
 3. E-mailmarketing
 4. CanopyDeploy

CanopyDeploy is een compleet omni-channel platform op het gebied van e-mailmarketing en marketing automation. Met haar flexibele drag & drop-systeem creëer je eenvoudig de mooiste mails en meest complexe campagnes.

De mogelijkheden in CanopyDeploy zijn eindeloos. Zo ben je flexibel in het inrichten van een gelaagde database. En kun je doelgroepen op alle denkbare manieren segmenteren. Bekijk klantinteractie met jouw mailings op individueel niveau en acteer hier gericht op.

 • Gebruiksvriendelijk door de drag & drop-editorGebruiksvriendelijk door de drag & drop-editor
 • Dynamische e-mail templates in eigen huisstijlDynamische e-mail templates in eigen huisstijl
 • Eenvoudig koppelbaar met andere systemenEenvoudig koppelbaar met andere systemen
 • Eindeloze e-mail marketing automation mogelijkhedenEindeloze e-mail marketing automation mogelijkheden

CanopyDeploy

Profiteer van onze specialiteit

Alles over CanopyDeploy

Waar helpen wij je bij?

 • Zicht krijgen op de e-mailmarketing doelstellingen
 • Ontwikkelen van een e-mailmarketingstrategie & stappenplan
 • Ontwikkeling van responsive e-mailtemplates (middels drag & drop-editor)
 • Ontwikkeling van de database structuur en verzendprofielen
 • Ondersteuning en/of ontwikkeling van e-mail nieuwsbrieven
 • Ondersteuning in of ontwikkeling van (geavanceerde) e-mail marketing automation campagnes
 • (Geautomatiseerd) rapporteren van e-mailmarketing resultaten
 • Advies & ondersteuning van een ervaren CanopyDeploy specialist

Onze werkwijze

CanopyDeploy Email templates

Binnen CanopyDeploy heeft Happy Idiots veel ervaring met het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke (dynamische) e-mail templates. Voor klanten als Grando Retail, VidaXL en Sacha shoes ontwikkelden wij al hun super strakke e-mails. Als het template is opgeleverd, kan je dit gebruiken voor nieuwsbrieven en campagnemails en zit je zelf aan het stuur om jouw content in te richten voor goede resultaten.

Het opschonen van lijsten

Een goede hygiëne van jouw e-mail marketing database is van groot belang. Dit zorgt er onder andere voor dat je minder snel in de spam komt en dat al je cijfers verbeteren. Om die reden schonen wij bestanden regelmatig op én bouwen we waar mogelijk real-time validatie van e-mailadressen in. Op die manier houden we “rommel” buiten de database. Nodig ook, want CanopyDeploy hecht veel waarde aan een goede database en behaalt daarmee een delivery ratio van 99,7%.

Domeinnaamroutering

Standaard inbegrepen bij CanopyDeploy is domeinnaamroutering. Hiermee wordt jouw verzenddomein gescheiden van het hoofddomein. Op die manier kan het niet voorkomen dat reputatieschade gevolgen heeft voor het afleveren van e-mails van het hoofddomein. En we zorgen ervoor dat je via CanopyDeploy zorgeloos e-mailmarketing kunt bedrijven. Door het instellen van DKIM, SPF en DMARC wordt jouw verzonden e-mail gezien als betrouwbaar.

E-mail data verrijking

Met CanopyDeploy ben je uitstekend in staat om verrijking van data toe te passen middels het zogenaamde taggen. Bijvoorbeeld: Als één van je ontvangers klikt op dameskleding, dan geef je deze persoon automatisch de tag ‘dameskleding’ mee. Zo kun je gemakkelijk voorkeuren tracken. Wanneer je het geslacht van de persoon niet kent en de ontvanger klikt vaker op dameskleding, zou je de aanname kunnen doen dat deze ontvanger een dame is. Daarmee kan je haar aanbod voor herenkleding langzaamaan achterwege laten.

Automatische campagnes

Eén van de grootste eyecatchers van CanopyDeploy is het campagne canvas. Dit stelt je in staat om de meest simpele, maar ook geavanceerde campagnes in te richten. Van een vrij standaard welkomstcampagne, tot de meest uitgebreide maatwerk campagnes. Het is allemaal mogelijk. En wij helpen jou daar graag bij.

Koppel je CMS of webshop

CanopyDeploy kent meerdere mogelijkheden om het e-mail marketing platform te koppelen aan jouw CMS (bijvoorbeeld WordPress, Drupal), CRM (bijvoorbeeld: Zoho, Salesforce) of webshop (bijvoorbeeld Shopify, Magento). Voor een aantal van deze integraties zijn inmiddels standaard modules in de CanopyDeploy Store beschikbaar. Andere integraties zijn maatwerk, maar kunnen middels een webhook endpoint ook eenvoudig gerealiseerd worden. Happy Idiots heeft ruime ervaring met de ontwikkeling van koppelingen, zodat jij maximaal ontzorgt wordt.

Resultaten inzichtelijk

Om het motto “gek van online effect” ook daadwerkelijk waar te kunnen maken bevat CanopyDeploy uitgebreide rapportage mogelijkheden. Of dit nu gaat om campagnemails of nieuwsbrieven. De standaard meetgegevens zijn altijd beschikbaar. Dan moet je denken aan openratio, ctr, cto, bounceratio en afmeldratio. Tevens heeft Happy Idiots een Google Datastudio dashboard ontwikkeld dat er voor zorgt dat je de Google Data kunt koppelen aan je e-mail data. Wat wil je nog meer?

Heldere e-mailmarketing strategie

Om je resultaten inzichtelijk te maken, is een goed doordachte e-mailmarketing strategie super belangrijk. Een e-mailmarketing strategie gaat in op belangrijke elementen als personalisatie, de database, de klantervaring, maar ook de resultaten. Met CanopyDeploy heb je een tool in handen waarmee je elke e-mail marketing strategie invulling kunt geven. Zowel met automatische campagnes als ook met database groei en nieuwsbrieven.

Onze experts

Gecertificeerde e-mailmarketingspecialisten

Vragen over e-mailmarketing?

Neem contact op met Bart van de Laak!
E-mail:Telefoon:
bartvandelaak@happyhorizon.com+31(0) 40 304 0070
Neem contact met ons op
Bart van de LaakBusiness Development Manager

Blog

Relevant blog posts

Verbeter jouw e-mail deliverability

18 augustus 2021

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.