zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Spotler

Terug naar alle specialismes

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Specialismes
  3. E-mailmarketing
  4. Spotler

Met Spotler maak je in een splitsecond onder andere nieuwsbrieven, landingspagina’s, enquêtes, automatische multichannel campagnes en webformulieren. De software is gericht op niet-technische marketeers die te gekke resultaten willen behalen. Spotler is de enige e-mailmarketingserviceprovider die 4 jaar achter elkaar nummer 1 is geworden in de Emerce 100.

Waarin onderscheidt Spotler zich?

  • De prettigste software (#1 koopreden van ruim 2700 klanten)De prettigste software (#1 koopreden van ruim 2700 klanten)
  • Brede ondersteuning met trainingen, praktische kennis en directe telefonische supportBrede ondersteuning met trainingen, praktische kennis en directe telefonische support
  • Specifieke producten voor e-commerce, franchise-organisaties en grote corporatesSpecifieke producten voor e-commerce, franchise-organisaties en grote corporates
  • Veel automation-mogelijkhedenVeel automation-mogelijkheden

E-mailmarketing

Profiteer van onze kennis

Alles over Spotler

Waar kunnen we jou mee helpen?

Heb je het druk zat en wil jij je liever blijven focussen op je core business? Wij helpen je met het opzetten van de juiste campagnestrategie, het inrichten van je database, het ontwerpen van je ultieme e-mailtemplate of het bedenken van de juiste life cycles. Ook het starten met marketing automation is een groot pluspunt van Spotler en kunnen wij je bij helpen. Stuur bijvoorbeeld een verjaardagsmail naar je vaste klanten of een reminder wanneer een potentiële klant zijn winkelwagen gevuld achterlaat zonder aan de achterkant veel te hoeven regelen. Samen maken we jouw e-mailcampagnes tot een succes.

Ruim 55% opent op mobiel

Een responsive template is een echte musthave. Samen met de e-mailmarketeer, de developer en de designer ontwikkelen wij een custom template die er ook op mobiel goed uitziet.

Responsive e-mailtemplates ontwerpen & programmeren 

Samen met onze designer, programmeur én e-mailmarketeer gaan we om de tekentafel. Spotler zet de aangeleverde Photoshop-bestanden om naar (responsive) HTML, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Bovendien is dat kostentechnisch heel gunstig. Daarna richten wij samen, in samenspraak met jou als klant, het account verder in. Als onderdeel van de totale set-up word je ook nog gedurende een cursus van één dag getraind in het gebruik van Spotler!

Happy Idiots meets Spotler

Wil jij meer uit Spotler halen, heb je nog geen Spotler-account of wil je switchen van e-mailsoftware, maar heb je geen idee waar te beginnen? Wij kunnen je hierin adviseren, ondersteunen of volledig ontzorgen!

Onze experts

Gecertificeerde e-mailmarketingspecialist

Bart Wegink

E-mail Marketing & CRO Specialist

Dit kunnen we voor je doen

De onderdelen van e-mailmarketing

Vragen over Spotler?

Neem contact op met Bart van de Laak!
E-mail:Telefoon:
bartvandelaak@happyhorizon.com+31(0) 40 304 0070
Neem contact met ons op
Bart van de LaakBusiness Development Manager

Blog

Relevant blog posts

Verbeter jouw e-mail deliverability

18 augustus 2021

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.