Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Google Analytics
trainingen

Terug naar alle specialismes

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Home Specialismes Online marketingtrainingen Google Analytics training

Onze specialisten zijn allemaal gek van online effect. Doordat wij er zo gek op zijn, zijn we er door de jaren heen ook veel over te weten gekomen. We delen die kennis dan ook graag met jou. Erg handig wanneer je zelf ook benieuwd bent naar het online effect van je website of webshop, of je nu al klant bij ons bent of niet. Ben je al bekend met het programma Google Analytics? Weet je al hoe je je websitestatistieken moet interpreteren? Wat de mogelijkheden zijn van dit programma? En hoe filter je juist die informatie eruit die voor jou van belang is? Wij leren je door de bomen het bos te zien.

Bel of mail ons

Je kunt dagelijks contact met ons opnemen per mail en telefoon tussen 8.30 en 18.00, mailen kan natuurlijk 24/7.

Altijd een training die is afgestemd op je behoefte

Misschien ben je nieuw in de wereld van de webstatistieken, of misschien heb je juist wel al eens zelf een Google Analytics-account proberen in te richten. Onze specialisten stemmen graag de training af op je specifieke behoeftes, wensen en vragen en wij bieden je daarom trainingen op verschillende niveaus aan.

Basistraining

Na deze training weet je hoe je zelf een logische structuur aan kunt brengen in je account. Je kent de basisbegrippen, weet simpele analyses te maken en uiteenlopende rapportages uit te draaien!

Training voor gevorderden

Na deze training weet je hoe je diverse tools en analyses in kunt zetten voor het optimaliseren van je campagnes in bijvoorbeeld het Google Display Netwerk en YouTube. Ook het opzetten van een remarketing-, display- en/of social campagnes is voor jou geen probleem meer. Onze specialisten leren je interne zoekopdrachten verwerken, filters aan te maken of juist filters in te richten. Laat ons gerust weten wat je precies wilt leren!

Profiteer van onze kennis

Alle online marketingtrainingen op een rij

Vragen over de Google Analytics trainingen?

Neem contact op met Joost Engel!
Joost Engel
Joost Engel Commercieel manager

Hoera!

Invest Online gaat verder als Happy Idiots Apeldoorn.

Lees verder

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!