zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

SEO copywriting
training

Terug naar alle specialismes

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Specialismes
  3. Online marketingtrainingen
  4. SEO copywriting training

Wil je teksten schrijven die haarfijn zijn aangepast op de behoefte van je bezoeker en wil je tegelijkertijd hogerop komen in de resultaten van een zoekmachine? Dit is zeker mogelijk, maar dan moet je wel de nodige aandacht besteden aan je huidige copywriting. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen het schrijven en redigeren van teksten uit handen te geven, maar een andere, leerzame, optie is een training volgen gegeven door onze eigen copywriters. Dan kun je het straks zelf: je eigen SEO-proof teksten schrijven. Vet, toch? Hou er rekening mee dat – ook na deze cursus tekstschrijven – het schrijven van goede SEO copy tijd kost waar je veel aandacht aan moet besteden. De bezoeker van tegenwoordig is namelijk niet snel onder de indruk, net zoals Google.

Bel of mail ons

Je kunt dagelijks contact met ons opnemen per mail en telefoon tussen 8.30 en 18.00, mailen kan natuurlijk 24/7.

  • info@happyidiots.nlinfo@happyidiots.nl
  • +31(0) 40 30 400 70+31(0) 40 30 400 70

SEO copywriting training

Na deze training weet je wat SEO inhoudt en hoe belangrijk de rol van copywriting hierin is. Je begrijpt wat in de ogen van zowel de bezoeker als Google een sterke tekst is. Je maakt kennis met verschillende tactieken die de impact van je SEO-teksten maximaliseren. Kortom: je weet welke handigheden je kunt inzetten om naast hoger te ranken op de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden, de bezoeker te overtuigen door middel van behapbare en geloofwaardige teksten die voldoen aan hun verwachtingen.

Inhoud van deze cursus tekstschrijven (SEO)

We laten je stap voor stap zien hoe een SEO-tekst tot stand komt, hoe je slimme zoekwoorden bepaalt en deze indeelt in verschillende teksten. We behandelen zeker niet alleen zaken die van belang zijn voor SEO, want het is in deze tijd zaak overtuigende en eerlijke teksten te schrijven die inspelen op de intentie van de bezoeker. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste tone-of-voice te pakken krijgt, dat je een tekst aantrekkelijk maakt en dat de bezoeker tevreden en voldaan de pagina verlaat? Na de training begrijp je: ook al gebruik je de juiste zoekwoorden, met slecht leesbare SEO-teksten kom je nergens.

Aan het einde krijg je een opdracht mee naar aanleiding van de eerste resultaten van het zoekwoordenonderzoek. Aan de hand daarvan ga je oefenen met het schrijven van teksten. Deze mail je één van onze copywriters die je teksten nakijkt en je feedback en tips geeft.

Alle ins en outs

SEO copywriting cursus

Door wie

Nieuwsgierig naar wie jou deze cursus tekstschrijven SEO gaat geven? Ga naar onze teampagina voor een overzicht van onze copywriters.

Duur van de training

Hou er rekening mee dat je ongeveer 4 uur (een volledige ochtend of middag dus) kwijt bent aan deze training, dan is er voldoende ruimte voor het behandelen van jouw vragen.

Heb ik voorkennis nodig?

Nee. Bovendien zal er voldoende ruimte zijn voor het stellen van vragen.

Is deze training geschikt voor mij?

De SEO copywriting training kan gevolgd worden door iedereen die zich op de een of andere manier met webteksten bezighoudt, die deze teksten overtuigender en sterker wil kunnen schrijven en die deze teksten optimaal vindbaar wil inrichten voor de zoekmachine, zoals marketeers, communicatiemedewerkers, webbeheerders en leidinggevenden.</p> <p>Let op: deze training is geschikt wanneer je meer wil leren over het schrijven van on-page SEO-teksten. Het gaat hier in de meeste gevallen over teksten voor de categoriepagina’s van websites of webshops. In deze workshop worden – op aanvraag – de onderwerpen ‘bloggen’ en / of ‘het schrijven van goede productteksten’ behandeld. Laat ons dus vooral weten wat je graag wilt leren!

De kosten

De kosten van deze training bedragen € 850,- voor de eerste deelnemer. De kosten voor extra deelnemers bedragen € 250,- per persoon. Je kunt na afloop van de training 2 teksten door onze copywriters laten redigeren. Je kunt daarna eventueel nog losse uren afnemen voor het laten redigeren van extra teksten. De kosten hiervoor bedragen € 125,- per uur. We bespreken graag de mogelijkheden.

Profiteer van onze kennis

Alle online marketingtrainingen

Vragen over de SEO copywriting training?

Neem contact op met Samantha van Alphen!
E-mail:Telefoon:
samanthavanalphen@happyhorizon.com+31(0) 40 303 1287
Neem contact met ons op
Samantha van AlphenTeam Lead Content

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.