zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Online marketing in Duitsland

Terug naar alle specialismes

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Specialismes
  3. Online strategie
  4. Online marketing in Duitsland

Je website scoort goed in Nederland. Maar je kijkt vooruit. Ziet kansen. Duitsland? Met de groeiende e-commercemarkt van onze buren is dat zeker geen gek idee. Maar hoe pak je dat aan? Gelden er dezelfde wetten en regels op het gebied van online marketing? Gelukkig hoef jij het wiel niet zelf uit te vinden. Wij maken van je online business ook in Duitsland een succes!

Online strategie

Profiteer van onze kennis

Alles over internationale marketing

Amazon, Bing en Google Duitsland veroveren?

Eerst even naar de feiten, want die liegen er niet om. Uit recent onderzoek blijkt namelijk dat in oktober 2018 90% van de Duitse bevolking zich op het internet begaf. Dat percentage zegt je in eerste instantie vast niet zoveel. Maar wat als je jezelf indenkt dat dit ruim 63 miljoen mensen zijn? 63 miljoen mensen die voor jouw product of dienst kunnen kiezen. En met de groeiende Duitse e-commercemarkt worden dat er alleen maar meer. Volop kansen voor jou dus. Maar logischerwijs ook: volop concurrentie. Dus hoe verover je Google Duitsland? En hoe creëer je extra bereik met Amazon Duitsland?

Happy Idiots en ‘ze germans’

Online effect. Dat is waar wij voor gaan. In Nederland én Duitsland. Maar, met een markt die ruim 5 keer groter is dan de Nederlandse vraagt dat toch om een iets andere aanpak. Eentje van experts die alles weten van de Duitse e-commercemarkt. En ook handig: de taal spreken. Daarom sloegen wij in 2016 de handen ineen met ‘ze germans’. Onze helden van het onlinemarketingbureau Happy Heroes hebben al meer dan 6 jaar ervaring in het creëren van online effect voor Duitse webwinkels en websites. Dankzij deze samenwerking kunnen wij jou als onze klant helpen bij het toetreden van de Duitse e-commercemarkt. Ideaal!

Hoe werkt dat dan?

Wil jij online activiteiten ontplooien in Duitsland, maar spreek je de taal niet? Geen probleem. Wij bieden een compleet pakket aan onlinemarketingdisciplines zoals je die ook van Happy Idiots gewend bent. Daarbij heb je contact met jouw eigen Nederlandse projectmanager die vervolgens onze Duitse collega’s kan gebruiken voor advies en als klankbord.

Dit kunnen we voor je doen

De onderdelen van online strategie

E-commercestrategie

Heb jij met je bedrijf al een webshop, maar heb je het gevoel dat er nog veel te halen valt? Het belangrijkste in je e-commercestrategie is om doelstellingen te formuleren die passen binnen de doelstellingen uit je overall businessplan.

Lees verder

Vragen over online marketing in Duitsland?

Neem contact op met Paul Lenssen!
E-mail:Telefoon:
paullenssen@happyhorizon.com+31(0) 40 304 0070
Neem contact met ons op
Paul LenssenDigital Data Analyst

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.