Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Online marketing in Duitsland

Terug naar alle specialismes

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Home Specialismes Online strategie Online marketing in Duitsland

Je website scoort goed in Nederland. Maar je kijkt vooruit. Ziet kansen. Duitsland? Met de groeiende e-commercemarkt van onze buren is dat zeker geen gek idee. Maar hoe pak je dat aan? Gelden er dezelfde wetten en regels op het gebied van online marketing? Gelukkig hoef jij het wiel niet zelf uit te vinden. Wij maken van je online business ook in Duitsland een succes!

Profiteer van onze kennis

Alles over internationale marketing

Amazon, Bing en Google Duitsland veroveren?

Eerst even naar de feiten, want die liegen er niet om. Uit recent onderzoek blijkt namelijk dat in oktober 2018 90% van de Duitse bevolking zich op het internet begaf. Dat percentage zegt je in eerste instantie vast niet zoveel. Maar wat als je jezelf indenkt dat dit ruim 63 miljoen mensen zijn? 63 miljoen mensen die voor jouw product of dienst kunnen kiezen. En met de groeiende Duitse e-commercemarkt worden dat er alleen maar meer. Volop kansen voor jou dus. Maar logischerwijs ook: volop concurrentie. Dus hoe verover je Google Duitsland? En hoe creëer je extra bereik met Amazon Duitsland?

Happy Idiots en ‘ze germans’

Online effect. Dat is waar wij voor gaan. In Nederland én Duitsland. Maar, met een markt die ruim 5 keer groter is dan de Nederlandse vraagt dat toch om een iets andere aanpak. Eentje van experts die alles weten van de Duitse e-commercemarkt. En ook handig: de taal spreken. Daarom sloegen wij in 2016 de handen ineen met ‘ze germans’. Onze helden van het onlinemarketingbureau Happy Heroes hebben al meer dan 6 jaar ervaring in het creëren van online effect voor Duitse webwinkels en websites. Dankzij deze samenwerking kunnen wij jou als onze klant helpen bij het toetreden van de Duitse e-commercemarkt. Ideaal!

Hoe werkt dat dan?

Wil jij online activiteiten ontplooien in Duitsland, maar spreek je de taal niet? Geen probleem. Vanuit het kantoor in Berlijn biedt Happy Heroes je een compleet pakket aan onlinemarketingdisciplines zoals je die ook van Happy Idiots gewend bent. Daarbij heb je contact met jouw eigen Nederlandse projectmanager die vervolgens schakelt met zijn of haar collega’s in Duitsland.

Dit kunnen we voor je doen

De onderdelen van online strategie

Vragen over online marketing in Duitsland?

Neem contact op met Paul Lenssen!
Paul Lenssen
Paul Lenssen Digital data analyst

Hoera!

Invest Online gaat verder als Happy Idiots Apeldoorn.

Lees verder

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!