zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Snapchat adverteren

Terug naar alle specialismes

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Specialismes
  3. Social advertising
  4. Snapchat adverteren

Eigenlijk is Snapchat een beetje een vreemde eend in de bijt: de communicatie verloopt namelijk vrijwel alleen maar via de camera. Maar met z’n bijna 2 miljoen gebruikers – waarvan 960.000 dagelijkse gebruikers – is Snapchat erg interessant om in te zetten in jouw social advertisingmix en het biedt ook nog eens unieke advertisingmogelijkheden. Door de fun way van communiceren is Snapchat hét videoplatform voor een jonge, betrokken doelgroep. Ga snel aan de slag met adverteren op Snapchat!

De voordelen van Snapchat advertising

  • Bereik een betrokken doelgroep die zeer committed is aan het platform
  • Inzetbaar in de gehele funnel
  • Mobile first aanpak

Social advertising

Profiteer van onze kennis

Alles over Snapchat advertising

Wat is je doel met Snapchat advertising?

Je kunt Snapchat in iedere fase van de funnel inzetten. Wil je awareness creëren, verkeer realiseren of een conversie realiseren? Door middel van Snapchat loods jij de gebruiker zo door de gehele funnel!

Welke doelgroep wil je bereiken?

Wij gebruiken demografische-, geografische-, device- en interessetargeting om jouw doelgroep(en) te bereiken. Daarnaast targeten we ook op lookalike audiences, dit zijn personen die lijken op jouw bestaande doelgroep(en). Door deze uitgebreide targetingmogelijkheden kunnen we met Snapchat hele specifieke doelgroepen bereiken. Dankzij de Snap Pixel retargeten we Snapchatters die je advertentie al eens gezien hebben of interactie hebben getoond. Hierdoor bedienen we binnen één kanaal de gehele customer journey.

Het juiste format bij de juiste strategie

Wij gaan de interactie aan door het inzetten van lenzen en filters. Of we sturen je doelgroep naar je website of app door middel van Snap- of Story Ads. Met Snapchat advertising speel je niet alleen in op engagement, maar ook op interactie door het inzetten van collection-advertenties. Hiermee laat je de gebruiker een aantal producten zien en stimuleer je ze om een aankoop te doen.

Meten = weten

Door middel van Snapchat-pixels meten we verschillende conversies door om je campagnes nog beter te laten presteren. Op die manier halen wij altijd het beste uit jouw campagne.

Onze experts

Gecertificeerde socialspecialisten

Al onze social advertisingspecialisten zijn ‘Snapchat Certified’. Hierdoor zijn onze specialisten in staat geavanceerde technieken toe te passen voor next-level campagneresulaten.

Dit kunnen we voor je doen

De onderdelen van social advertising

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.