zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Magento 2-webshops

Terug naar alle specialismes
Inschrijven
Daag ons uit!
 1. Home
 2. Specialismes
 3. Webdevelopment
 4. Magento 2

Een succesvolle webshop start met een solide CMS zoals Magento 2. Vanwege de geïntegreerde standaard functionaliteiten biedt deze e-commerce oplossing vanaf het vertrekpunt al de juiste input voor jouw webshop. Magento is een CMS dat geschikt is voor zowel 100, als 100.000 producten. Voor elke branche en toepassing helpen wij jou met een vraagstuk.

De voordelen van Magento 2

 • Volledige vrijheid in het CMSVolledige vrijheid in het CMS
 • Ruime keuze aan plugins en uitbreidingenRuime keuze aan plugins en uitbreidingen
 • Eenvoudig uitbreiden als multistoreEenvoudig uitbreiden als multistore

Webdevelopment

Profiteer van onze kennis

Alles over Magento 2

Magento 2

Magento 2 is een platform dat standaard veel SEO metadata voorziet zodat het makkelijker is om jouw rankings te behalen en online marketingactiviteiten te voeren. Is dit niet voldoende, dan breid je eenvoudig uit totdat het naar wens is. Vanwege de flexibele en modulairiteit van Magento 2 kun je ook andere platformen koppelen om zo klant- en orderdata te synchroniseren:

 • Koppelen van e-mailmarketingsoftwareKoppelen van e-mailmarketingsoftware
 • Bol.com-integratieBol.com-integratie
 • Exact-koppelingExact-koppeling
 • KassasysteemkoppelingenKassasysteemkoppelingen
 • PIM-systeemintegratiesPIM-systeemintegraties

Functionaliteiten Magento 2

Magento biedt standaard erg veel functionaliteiten die een goed vertrekpunt zijn voor een ecommerceshop dat op zowel SEO- als SEA-vlak online marketingactiviteiten uitvoert.

Multistore-omgeving

Wil je meerdere landen of webshops in net een ander template met hetzelfde productaanbod beheren? Dit kan vanuit 1 adminomgeving.

Voorraadbeheer

Voorraad is eenvoudig te beheren en te bewerken.

Multisource inventory

Heb je meerdere voorraadlocaties voor een webshop? Dan kun je dit centraal beheren en ook bepalen vanaf waar jouw product verkocht en verzonden wordt.

Gerelateerde producten

Op een productpagina toon je producten die er op lijken.

Kortingscode

Op basis van regels stel je een kortingscode samen, waarna de klant deze kan invoeren. Bulkfunctionaliteiten zijn ook mogelijk voor e-mailcampagnes.

Prijsstellingen

Je kunt productprijzen beheren, maar ook prijzen van bundelproducten (samenstelling van meerdere producten) of een prijs gedurende de saleperiode.

Configurable products

Producten die uit variaties of maten bestaan zijn eenvoudig aan te maken (bijv. een kledingstuk in meerdere maten).

Up-sell/cross-sell

Wil je meer verkopen dan het product dat in de winkelmand is geplaatst? Met Magento toon je makkelijk producten die er bij passen.

Unieke webshop

Kies je voor ons, dan ontwerpen wij jouw Magento 2-webshop from scratch. Op deze manier wordt de webshop helemaal zoals jij in gedachte hebt. We werken niet met templates en ontwikkelen alles op maat. Met als resultaat een snelle webshop zonder overbodige code. Wel zo handig voor de stabiliteit!

Onze werkwijze

1. Inventarisatiefase

Het schrijven van een voorstel is al de start van de inventarisatiefase. Uiteraard gaan we tot in detail met jou in gesprek over de invulling van specifieke onderdelen en functionaliteiten.

2. Design

De eerste stap van de realisatie van je website is het ontwerp: hoe wil je dat je shop eruit ziet? Op basis van jouw wensen stellen we een ontwerp samen waarop jij feedback of goedkeuring geeft. In maximaal 2 revisierondes werken we samen met jou naar een ontwerp dat aansluit bij je wensen.

3. Technische realisatie

De technische realisatie omvat het proces vanaf de goedkeuring van het ontwerp. Eerst ontwikkelen we de backend gefaseerd in sprints. Parallel daaraan vindt de implementatie van het design plaats waarin de uiteindelijk omgeschreven modules zichtbaar worden aan de voorkant van de website.

4. Testfase

Nadat de technische realisatie is voltooid, testen we de shop intern op snelheid, functionaliteiten en efficiëntie. Klopt alles? Dan starten we de volgens fase waarin we ook de laatste dingen afstemmen zoals externe koppelingen.

5. Oplevering en acceptatie

Na de eerste oplevering voer jij een acceptatietest uit, waarvoor je een week de tijd hebt. Daarna wisselen we de ervaringen uit en schaven we bij waar nodig.

6. Vullen van de website

Belangrijk is dat content goed en volledig gevuld wordt. Een website haalt nooit het maximale rendement wanneer de content slecht is. Content waarmee je op bepaalde zoektermen scoort binnen Google is het streven.

Wij zijn trots op onze projecten!

Heb je wat inspiratie nodig voor een nieuwe website of ben je gewoon benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor webshops gebouwd met Magento 2? Bekijk enkele Magento-webshops van onze klanten.

TafelzeilOnline

TafelzeilOnline vroeg ons een webshop te ontwikkelen waarbij we het aannemen en afhandelen van orders zoveel mogelijk automatiseren. Het resultaat is een Magento 2 webshop met externe koppelingen en maatwerkmodules.

Van Bommel Schoenmode

De benadering van schoenen verkopen gooien we compleet om met deze webshop. Met een ACA Kassa-, MultiSafePay- en Channable-koppeling optimaliseerden we het gebruik en de techniek voor de beste resultaten.

Franke

We bouwden een module die registreert wanneer men een aankoop doet zodat diegene 12 maanden later automatisch een mail krijgt om een vervangend onderdeel aan te schaffen.

Branches

Een webshop is voor vele markten en branches van toepassing: b2b, retail, zorg, industrie, e-commerce. Vanwege de mogelijkheden van Magento is het eenvoudig een passende oplossing te bieden voor elk vraagstuk. Stel, je bedient zowel consumenten als inkopers, en je wilt hier voordelige inkoopprijzen of staffelkortingen bieden. Vanwege de multistore opzet binnen Magento wijzen we klantgroepen toe aan een specifieke shop binnen Magento. Hierdoor zien zij content, producten en prijzen die speciaal voor hen van toepassing zijn.

Dit kunnen we voor je doen

De onderdelen van webdevelopment

Meer weten over Magento 2?

Neem contact op met Bart van de Laak!
E-mail:Telefoon:
bartvandelaak@happyhorizon.com+31(0) 40 304 0070
Neem contact met ons op
Bart van de LaakBusiness Development Manager

Blog

Relevant blog posts

Boost je omzet: Koppel MailChimp aan je Lightspeed of Magento 2 webshop

8 november 2021

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.