zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Webdesign

Terug naar alle specialismes

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Specialismes
  3. Webdevelopment
  4. Webdesign

Hoe je het ook went of keert: het oog wil ook wat. Onze designers weten precies wat dat ‘wat’ is, voor jouw doelgroep en jouw branche. Een goed en sterk design is een design dat klopt. Het is een geheel op elk front. Een sterk design zorgt ervoor dat het doel behaald wordt: informeren, de aandacht trekken, entertainen of bijvoorbeeld een stijging in conversies.

Alle uitingen die je gebruikt moeten naadloos op elkaar aansluiten en samen een geheel vormen. Zodat het ene kanaal en/of middel het andere versterkt. Zo werk je aan een sterke merknaam.

Webdevelopment

Profiteer van onze kennis

Alles over webdesign

Hoe werken wij?

Met liefde en plezier ontwerpen we een huisstijl voor jouw bedrijf, maar ook als je deze al hebt kunnen wij nog genoeg voor je betekenen op het gebied van design. Denk aan het ontwerpen van banners voor display campagnes of social campagnes, een landingspagina maken voor een actie of een e-mailtemplate. Alles is mogelijk. Zelfs huisstijlelementen zoals briefpapier en visitekaartjes behoren tot de mogelijkheden.

Aantrekkelijk

Een banner, webshop of website moet de aandacht trekken. Zo'n uiting moet er aantrekkelijk uitzien, zodat je jouw doelgroep aanspreekt en ze de boodschap zullen lezen. Maar het moet ook passen bij je huisstijl, zodat je doelgroep je merk herkent.

Gebruiksvriendelijk

Aan een gebruiksonvriendelijke webshop of website heb je vrij weinig. De pagina’s moeten overzichtelijk zijn en belangrijke informatie moet makkelijk vindbaar zijn. Ook je UPS’s wil je duidelijk communiceren, omdat ze nuttige informatie geven over jouw bedrijf.

Responsive designs

Niet alleen voor Google is het belangrijk dat een website of -shop mobielvriendelijk is. Ook zeker voor de consument. Het oriënteren gebeurt veelal op mobiel of op een tablet en ook steeds meer aankopen worden op deze devices gedaan. Daarom is het heel belangrijk dat jouw website of -shop er ook responsive perfect uitziet en goed werkt op verschillende devices.

Conceptontwikkeling

Naast losse banners of een ontwerp voor een webshop of website, zijn wij ook een kei in conceptontwikkeling. Dit begint bij een aantal concepten voor een website, waarbij wij ook alle andere middelen meenemen qua design en boodschap. Een concept van A tot Z uitgewerkt. Bijvoorbeeld als je een nieuw product hebt dat je op de markt wilt brengen, een nieuw bedrijf bent of een gave campagne op wilt zetten. Van design tot middelen en content tot aftersales.

Dit kunnen we voor je doen

De onderdelen van webdevelopment

Meer weten over webdesign?

Neem contact op met Bart van de Laak!
E-mail:Telefoon:
bartvandelaak@happyhorizon.com+31(0) 40 304 0070
Neem contact met ons op
Bart van de LaakBusiness Development Manager

Blog

Relevant blog posts

Het belang van de heuristieken van Nielsen

2 december 2013

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.