zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Websites

Terug naar alle specialismes

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Specialismes
  3. Webdevelopment
  4. Websites

Een website is veel meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Tuurlijk, je website moet uitstralen waar je als organisatie voor staat. Maar daarnaast kun je er ook je doelgroep mee bereiken. Wij geloven heilig in de wisselwerking tussen techniek, design en marketing. Door tijdens het ontwikkelproces na te denken over een catchy design en aansprekende content voor marketingdoeleinden, creëren we niet alleen een technisch uitstekende website, maar spreken we ook meteen je doelgroep aan en brengen we hun in contact met jouw bedrijf.

Webdevelopment

Profiteer van onze kennis

Alles over websites

Onze succesformule

  • Uitnodigend design
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachine
  • Professionele begeleiding
  • Eenvoudig zelf te beheren

Happy’s stappenplan

Stap 1: het doel van de website

Wat is het doel van de website? Zonder een duidelijk doel, geen werkende website. Daarom gaan we eerst met jou in gesprek om alle verwachtingen en wensen in kaart te brengen. Zo weten we welke kant we op willen met de website.
Deze wensen, verwachtingen en eisen houden we in gedachten we bij de ontwikkeling van het concept van de nieuwe website. Tijdens de conceptontwikkeling bespreken we alle ideeën en kijken we of deze een toevoeging zijn voor (het doel van) de website.

Stap 2: zoekwoordenonderzoek

Zodra het doel duidelijk is en we een catchy concept hebben bedacht gaan de SEO specialist en de designer aan de slag. De SEO specialist doet een uitgebreid zoekwoordenonderzoek naar alle mogelijke onderwerpen voor de nieuwe website. Op basis van dit zoekwoordenonderzoek maken we een voorstel voor de structuur van de website. Een structuur die gericht is op het zo goed mogelijk vindbaar worden in zoekmachines en het meest relevante verkeer naar de website krijgen.

Stap 3: het design

Onze designer ontwerpt aan de hand van het doel van de website het grafisch concept van de website. De website moet er aantrekkelijk uitzien en een goed beeld geven van je bedrijf, maar dat is niet alles. Wij ontwerpen een website namelijk altijd zo dat bezoekers makkelijk hun weg vinden en sturen we de bezoeker zo goed mogelijk naar het doel van de website.
Is het voor jou bijvoorbeeld belangrijk dat een bezoeker contact met je opneemt, dan brengen we de contactgegevens duidelijk in beeld. Is het doel van je website vooral om bepaalde informatie te presenteren, dan zorgen we dat de focus op deze informatie ligt. Wat het doel ook is, wij passen het design hierop aan. Van buttonkleur tot lettergrootte en –type: wij denken over alles na.

Stap 4: websiteontwikkeling

Wanneer het structuur- en designvoorstel goedgekeurd zijn, gaan we aan de slag met het realiseren van de website. Hierbij maken wij gebruik van het contentmanagementsysteem WordPress, vanwege het grote gebruiksgemak en de mogelijkheid om de website uit te breiden met plugins. Met deze plugins bouwen we makkelijk nieuwe functionaliteiten in. Voor de meeste functionaliteiten zijn plugins beschikbaar en anders ontwikkelen we ze zelf. Ook leent WordPress zich erg goed voor indexatie (SEO) in Google.
Regelmatig houden we je op de hoogte van de voortgang en ontwikkeling van je website. Zo weten we allemaal zeker dat de nieuwe website naadloos aansluit bij het doel dat we voor ogen hebben. Ook is het mogelijk om mee te kijken tijdens de ontwikkeling om het bouwproces nauwlettend te volgen.

Stap 5: livegang

Is de website helemaal klaar, tot in de puntjes uitgewerkt? Dan is ‘ie klaar voor livegang. Vanaf het moment dat de website live is, wordt op basis van statistieken (uit bijvoorbeeld Google Analytics) onderzocht waar nog kansen liggen. Na de livegang onderzoekt onze SEO specialist hoe we meer verkeer naar de website kunnen trekken en hoe dit verkeer beter gaat converteren.
We kijken naar de inzet van verschillende marketingkanalen, zoals AdWords, e-mailmarketing, of social media. Waar nodig schakelen we makkelijk tussen de diensten, zodat nodige aanpassingen aan de website snel opgepakt kunnen worden.

Dit kunnen we voor je doen

De onderdelen van webdevelopment

Webdesign

Hoe je het ook went of keert: het oog wil ook wat. Onze designers weten precies wat dat 'wat' is, voor jouw doelgroep en jouw branche. Een goed en sterk design is een design dat klopt. Het is een geheel op elk front. Een sterk design zorgt ervoor dat het doel behaald wordt.

Lees verder

Meer weten over websites?

Neem contact op met Bart van de Laak!
E-mail:Telefoon:
bartvandelaak@happyhorizon.com+31(0) 40 304 0070
Neem contact met ons op
Bart van de LaakBusiness Development Manager

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.