zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

WordPress-websites

Terug naar alle specialismes

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Specialismes
  3. Webdevelopment
  4. WordPress-websites

Een succesvolle online marketingstrategie start bij een website die aansluit op jouw doelstellingen. Met onze WordPress-websites bepaal je tot in detail het design, de inhoud en de functionaliteit van je site. Vrijwel alles is mogelijk, of het nu om vormgeving, plug-ins of technische integratie gaat. Iedere WordPress-website is maatwerk en gebaseerd op jouw wensen en behoeftes. Wil je meer weten? Je persoonlijke WordPress-team helpt je graag verder.

De voordelen van een WordPress-website

  • Je eigen WordPress-team, ook ná opleveringJe eigen WordPress-team, ook ná oplevering
  • Ruime keuze uit technische integraties en plug-insRuime keuze uit technische integraties en plug-ins
  • Altijd veilig en versleuteld met een SSL-certificaatAltijd veilig en versleuteld met een SSL-certificaat

Webdevelopment

Profiteer van onze kennis

Alles over WordPress

Een betrokken team van A tot Z

Ben je geïnteresseerd in een WordPress-website? Jouw persoonlijke IT-team gaat voor je aan de slag. Samen met de online marketing consultant breng je je doelstellingen in kaart. Uiteraard is het belangrijk dat de webshop er ook goed uitziet en de doelgroep aanspreekt, maar wij gaan nog een stapje verder. Met een website waar jij ook echt iets aan hebt. Tussentijds houden we je op de hoogte van de vorderingen. We testen je website uitvoerig. En ga je akkoord, dan gaat je webshop live. Heb je al een website? Dan begeleiden wij de migratie naar de nieuwe omgeving.

Mogelijkheid tot plug-ins, koppelingen en technische integratie

Je WordPress-website is uiteraard responsive (goed leesbaar op alle apparaten) en goed vindbaar voor zoekmachines. Heb je behoefte aan meer technische integraties of specifieke koppelingen, bijvoorbeeld betaalopties, een agendamodule of reserveringsformulier? Of wil je je site uitbreiden met advertentiecampagnes, social media of rapportageprogramma’s? De mogelijkheden zijn eindeloos!

251
klanten
hebben we al blij gemaakt met een website

27% van alle websites

draait op WordPress

74 miljoen downloads
WordPress wereldwijd

Veiligheid, service en support, ook ná oplevering

Je WordPress-website is standaard beveiligd met een SSL-certificaat. Al je dataverkeer, bijvoorbeeld betaalinformatie, is versleuteld en veilig. Technische updates aan je site voeren we automatisch voor je uit. Daar heb je geen omkijken naar. Tekst en beeld pas je eenvoudig zelf aan of kun je laten doen door je team. Heb je vragen? Bij ons specialistische WordPress-team kun je altijd terecht voor advies en ondersteuning, ook ná oplevering.

Wij zijn trots op onze projecten!

Heb je wat inspiratie nodig voor een nieuwe website, of ben je gewoon benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor websites gebouwd met WordPress? Bekijk enkele WordPress-websites van onze klanten.

Recycle Bak!

Voor Recycle bak hebben wij een prachtige groene website neergezet waarbij er rekening is gehouden met ’t milieu! Ben je benieuwd wat het eindresultaat is geworden? Neem dan even kijkje op de live website!

NIMA!

Voor NIMA, Het Nederlands Instituut voor Marketing, hebben wij zowel de visuele als de technische realisatie van de website gedaan.  Op de website is een divers en complex aanbod aan cursussen, opleidingen en Masterclasses te vinden!

Gewoon in Apeldoorn!

Voor ‘Gewoon in Apeldoorn‘ hebben wij een dynamische WordPress-website neergezet. Wij zijn trots op dit project uit onze eigen stad Apeldoorn!

Dit kunnen we voor je doen

De onderdelen van webdevelopment

Websites

Wij geloven heilig in de wisselwerking tussen techniek, design en marketing. Door na te denken over een catchy design en aansprekende content voor marketingdoeleinden, creëren we een technisch uitstekende website, maar spreken we ook meteen je doelgroep aan.

Lees verder

Meer weten WordPress-websites?

Neem contact op met Bart van de Laak!
E-mail:Telefoon:
bartvandelaak@happyhorizon.com+31(0) 40 304 0070
Neem contact met ons op
Bart van de LaakBusiness Development Manager

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.