Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Zoekmachine
adverteren (SEA)

Terug naar alle specialismes

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Home Specialismes SEA (search engine advertising)

Search engine advertising zorgt voor direct resultaat. Met het juiste budget en goede campagnes begin je direct aan jouw weg naar de top. Als zoekmachine marketingbureau helpen we je graag aan een vliegende start. Door de juiste manier van online adverteren sta je binnen no-time hoog in zoekmachines als Google of Bing. Onze slimme specialisten kunnen superspecifiek targeten op jouw doelgroep(en) en de kosten worden per klik, impressie of view berekend.

De voordelen van SEA

  • Superspecifieke targetmogelijkheden
  • Meteen verkeer en snelle resultaten
  • Controle over de kosten

Profiteer van onze kennis

Alles over SEA

Wat is SEA?

Search engine advertising is online adverteren in zoekmachines. Daarom wordt het ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Zo verbeter je tegen een bepaald tarief de vindbaarheid van je website. Deze betaalde advertenties kunnen bovenaan in zoekmachines zichtbaar zijn en zijn te herkennen aan ‘Adv.’ Of ‘Advertentie’.

Waar helpt SEA in de customer journey?

Zoekmachine adverteren is op verschillende momenten van het beslissingsproces relevant. Als ervaren SEA bureau kun je bij ons terecht voor goed advies. Bovendien zorgt een combinatie met andere specialismes – zoals SEO of display advertising – ervoor dat je over de hele breedte van de customer journey zichtbaar bent bij de doelgroep. De precieze invulling van de SEA-strategie hangt dus af van je doelstellingen. Om een online marketing strategie overzichtelijk te definiëren, gebruiken wij het See-Think-Do-Care-model. Ligt de focus op conversie en rendement? Dan ligt het zwaartepunt bijvoorbeeld op de Do-fase met SEA-onderdelen als RLSA, remarketing, Shopping en Search. Ieder traject is maatwerk, want iedere klant heeft andere doelen. Een campagne kan gemaakt worden op basis van een huidige campagne maar kan ook volledig nieuw zijn.

Onze experts

Gecertificeerde SEA specialisten

Dit kunnen we voor je doen

De onderdelen van SEA

Meer weten over SEA?

Neem contact op met Joost Engel!
Joost Engel
Joost Engel Commercieel manager

Hoera!

Invest Online gaat verder als Happy Idiots Apeldoorn.

Lees verder

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!