zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Google CSS

Terug naar alle specialismes

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Specialismes
  3. SEA (search engine advertising)
  4. Google CSS

In 2017 ontving Google een megaboete wegens machtsmisbruik. Volgens de Europese commissie ontnam Google andere (vergelijkings)partijen de kans om eerlijk te concurreren in het shopping gedeelte van Google. Om te kunnen voldoen aan de Europese wetgeving introduceerde Google de Comparison Shopping Services, oftewel CSS. 

SEA-diensten

Profiteer van onze kennis

Alles over Google CSS

Google CSS Partners

Vergelijkingswebsites kregen vanaf dat moment de kans om te concurreren met Google in het shopping-gedeelte van de zoekresultaten. Officiële CSS-partners van Google ontvangen een flink financieel voordeel (20% korting op de CPC) ten opzichte van het regulier bieden middels Google Shopping als partner.

Producthero

De grootste Premium CSS partner van Google is Producthero. Zij hebben wekelijks contact met Google over de ontwikkelingen op het gebied van Google CSS en zij ontvangen uitgebreide rapporten om Google Shopping-campagnes te optimaliseren. De allergrootste en zelfs de allerkleinste webwinkels profiteren iedere dag van deze samenwerking. Ook jij kan hier de voordelen van plukken.

Producthero is namelijk onderdeel van ons bureau. Ons team bestaat uit enkele inhouse programmeurs die zorgen voor de ontwikkeling van Producthero. Onze Google Shopping-specialisten zijn daarna in staat de beste campagnes voor jouw merk op te zetten.

De voordelen van Producthero

  • 20% goedkoper, 25% krachtiger

Met Producthero snijdt het mes aan twee kanten. Buiten het feit dat de advertenties via deze partners maar liefst 20% goedkoper zijn dan de CSS van Google, zijn ze ook nog een 25% krachtiger. Een win-win-situatie.

  • Vast bedrag per maand

Bij Producthero weet je wat je krijgt, en voor welk bedrag. Voor een vast bedrag van €39 en €19 extra per land of merchant center profiteer van je van de voordelen. Verborgen of extra kosten voor clicks (CPC) of sales (CPS)? Die zijn er niet.

  • 100% onafhankelijk

Producthero adverteert niet zelf met shopping advertenties.

  • 21 landen

Producthero is de grootste Premium CSS partner in Europa. Ze zijn in maar liefst 21 landen actief. Dat maakt uitbreiding naar het buitenland extra makkelijk.

  • Je bent zelf in charge

Producthero heeft geen toegang nodig tot jouw Google Ads-account en Merchant Center. Jij blijft altijd in charge van je eigen advertenties.

  • Toegang tot extra tools

Met Producthero heb je de beschikking over handige en geavanceerde Shopping Ads-tools die helpen de resultaten te verbeteren, zoals de Optimizer Tool. Deze tool biedt suggesties om de inhoud van uw producten te verrijken. Bijvoorbeeld op basis van de geconverteerde zoektermen.

Onze experts

Gecertificeerde SEA specialisten

Wij zijn ‘Google Premium Partner‘. Daarnaast zijn alle Happy SEA specialisten ‘Google Ads Certified’. Dit betekent dat ze jouw campagnes op de juiste manier interpreteren, beheersen en optimaliseren.

Dit kunnen we voor je doen

De onderdelen van SEA

Blog

Relevant blog posts

Conversiekillers op je website

14 juli 2022

Mailchimp Customer Journey Builder: wat kun je ermee?

7 juli 2022

Friends of Search 2022

6 juli 2022

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.