zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

YouTube Advertising

Terug naar alle specialismes

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Specialismes
  3. SEA (search engine advertising)
  4. YouTube

YouTube advertising werd in het verleden vooral gezien als awarenesskanaal, maar in de afgelopen jaren heeft YouTube Advertising enorme sprongen gemaakt. Adverteren op YouTube kan op verschillende manieren. Elk van deze manieren vult een andere laag binnen de funnel. Als experts in het adverteren op YouTube helpen wij je graag met state-of-the-art videocampagnes. Happy Idiots heeft ervaring met zowel always on, als campagnematige trajecten. Onze slimme specialisten kunnen superspecifiek targeten op jouw doelgroep(en) en de kosten worden per klik, impressie of view berekend.

De voordelen van YouTube Adverteren

  • Superspecifieke targetmogelijkhedenSuperspecifieke targetmogelijkheden
  • Bereik een nieuwe doelgroepBereik een nieuwe doelgroep
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden Uitgebreide rapportagemogelijkheden

SEA-diensten

Profiteer van onze kennis

Alles over YouTube Advertising

Wat is YouTube Advertising?

YouTube Advertising is online adverteren via YouTube. Door te adverteren op YouTube bereik je jouw doelgroep(en) wanneer ze kijken naar video’s. We targeten mensen die interesse hebben in jouw producten of diensten, gebaseerd op hun zoekgedrag. Het interessante aan YouTube is dat het mogelijk is om te betalen wanneer iemand een video echt helemaal af heeft gekeken. Zo weet je dus exact waarvoor je betaalt.

Waar helpt YouTube Advertising in de customer journey?

Waar YouTube voorheen vooral als een brandingkanaal werd gezien, kunnen we tegenwoordig stellen dat YouTube over de volledige funnel in te zetten is. YouTube Advertising gaat perfect samen met andere disciplines zoals SEO of display advertising, maar ook naast de traditionele media. YouTube kent vele verschillende toepassingen, waar onze specialisten ruimschoots ervaring mee hebben.

Custom intent?

Custom intent stelt ons in staat om zelf doelgroepen aan te maken die voor jou relevant zijn. Zo kunnen wij zoekwoorden en URL’s gebruiken die betrekking hebben op jouw producten of diensten. Met custom intent bereiken we een doelgroep die op Google gezocht heeft naar deze zoektermen. Custom intent werkt eigenlijk als volgt:

Onze experts

Gecertificeerde SEA specialisten

Wij zijn Google Premium Partner en Microsoft Advertising Select Agency Partner.Daarnaast zijn alle Happy SEA specialisten ‘Google Ads Certified’ en ‘Bing Ads Accredited Professional’. Dit betekent dat ze jouw campagnes op de juiste manier interpreteren, beheersen en optimaliseren.

Dit kunnen we voor je doen

De onderdelen van SEA

Blog

Relevant blog posts

De KPI’s om het succes van je videocampagne te meten

21 oktober 2020

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.