zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Linkbuilding uitbesteden

Terug naar alle specialismes

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Specialismes
  3. SEO (search engine optimization)
  4. Linkbuilding uitbesteden

Autoriteit opbouwen is enorm belangrijk om je website hoger te laten ranken in de zoekresultaten van zoekmachines als Google en Bing. Linkbuilding is een speciaal onderdeel binnen het specialisme SEO waarbij we een goede balans vinden tussen kwaliteit en kwantiteit. Een natuurlijk linkprofiel noemen we dat. Wil je je linkbuilding uitbesteden? Bij ons profiteer je van enorm veel expertise op het gebied van linkbuilding.

De voordelen van linkbuilding

  • Blijf je concurrenten voorBlijf je concurrenten voor
  • Autoriteit is 1 van de pijlers binnen SEOAutoriteit is 1 van de pijlers binnen SEO
  • Laat je website hoger rankenLaat je website hoger ranken

SEO-diensten

Profiteer van onze kennis

Alles over linkbuilding

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO) waarbij de autoriteit van een website wordt opgebouwd met externe links. Een verwijzing vanaf een extern domein naar jouw website wordt gezien als een compliment, als het relevant is natuurlijk. Om hoger te scoren in Google, Yahoo en Bing is het noodzakelijk dat je website meer autoriteit krijgt door een linkbuildingcampagne aan de hand van een zorgvuldig uitgestippelde strategie. Maar hoe bepaal je nou zo’n linkbuildingstrategie?

Linkbuildingstrategie bepalen

Kies je voor een linkbuildingpakket van Happy Idiots, dan krijg je altijd een duidelijk plan voor de linkbuildingcampagne voor jouw website. We gaan van start met een backlink-analyse, waarbij we jouw linkprofiel vergelijken met die van je concurrenten en analyseren we de metrics die de waarden van jouw website weergeven. Daarnaast kijken we op welke ankerteksten en naar welke URL’s er al wordt verwezen, of waar er juist nog kansen liggen. Deze kansen herkennen we en formuleren we in een helder plan. Hierin staat relevantie en kwaliteit altijd voorop. Met de bepaalde strategie maken onze specialisten direct een start aan de linkbuildingcampagne.

Investeren in kwalitatieve linkbuilding

Wij bouwen altijd aan de hand van een uitgestippelde strategie aan de autoriteit van jouw website. Hierbij focussen we op de beste kwaliteit en relevantie. Onze linkbuildingdiensten worden uitgevoerd door SEO specialisten die bekend zijn met de laatste technieken op het gebied van linkbuilding. En daarbij gaat het niet om kwantiteit, maar om kwaliteit. Zo bereiken zij het beste resultaat voor jouw website. Wil je jouw linkbuilding uitbesteden? Neem dan eens contact op met Happy Idiots en kom er zelf achter wat wij voor jouw website kunnen doen. Het ideale linkbuildingpakket voor de beste kwaliteit en strategie vind je bij ons!

Onze experts

Gecertificeerde SEO specialisten

Wij zijn ‘Searchmetrics Ruby Partner’. Daarnaast hebben alle Happy SEO specialisten alle kennis in huis om jouw website op een goede positie te krijgen. Zo zijn zij bijvoorbeeld ‘Searchmetrics Certified Professional’ en ‘Google Analytics Certified’.

Dit kunnen we voor je doen

De onderdelen van SEO

Meer weten over linkbuilding?

Neem contact op met Bart van de Laak!
E-mail:Telefoon:
bartvandelaak@happyhorizon.com+31(0) 40 304 0070
Neem contact met ons op
Bart van de LaakBusiness Development Manager

Blog

Relevant blog posts

Linkbuilding voor beginners

21 december 2018

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.