Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Linkbuilding uitbesteden

Terug naar alle specialismes

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Autoriteit opbouwen is enorm belangrijk om je website hoger te laten ranken in de zoekresultaten van zoekmachines als Google en Bing. Linkbuilding is een speciaal onderdeel binnen het specialisme SEO waarbij we een goede balans vinden tussen kwaliteit en kwantiteit. Een natuurlijk linkprofiel noemen we dat. Bij ons profiteer je van enorm veel expertise op het gebied van linkbuilding.

De voordelen van linkbuilding

  • Blijf je concurrenten voor
  • Autoriteit is 1 van de pijlers binnen SEO
  • Laat je website hoger ranken

Profiteer van onze kennis

Alles over linkbuilding

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO) waarbij de autoriteit van een website wordt opgebouwd met externe links. Een verwijzing vanaf een extern domein naar jouw website wordt gezien als een compliment, als het relevant is natuurlijk. Om hoger te scoren in Google, Yahoo en Bing is het noodzakelijk dat je website meer autoriteit krijgt door een linkbuildingcampagne aan de hand van een zorgvuldig uitgestippelde strategie. Maar hoe bepaal je nou zo’n linkbuildingstrategie?

Linkbuildingstrategie bepalen

We maken altijd een duidelijk plan voor de linkbuildingcampagne voor jouw website. We vergelijken het linkprofiel met die van je concurrenten en analyseren de metrics die de waarden van jouw website weergeven. Daarnaast kijken we op welke ankerteksten en naar welke URL’s er al wordt verwezen, of waar er juist nog kansen liggen. Deze kansen herkennen we en formuleren we in een helder plan. Hierin staat relevantie en kwaliteit altijd voorop. Met de bepaalde strategie maken onze specialisten direct een start aan de linkbuildingcampagne.

Investeren in kwalitatieve linkbuilding

Wij bouwen altijd aan de hand van een uitgestippelde strategie aan de autoriteit van jouw website. Hierbij focussen we op de beste kwaliteit en relevantie. Onze linkbuildingdiensten worden uitgevoerd door SEO specialisten die bekend zijn met de laatste technieken op het gebied van linkbuilding. Zo bereiken zij het beste resultaat voor jouw website. Ben je op zoek naar een kwalitatief bureau voor linkbuilding? Neem dan eens contact op met Happy Idiots en kom er zelf achter wat wij voor jouw website kunnen doen. Het ideale linkbuildingpakket voor de beste kwaliteit en strategie vind je bij ons!

Linkbuilding

Onze experts

Gecertificeerde SEO specialisten

Dit kunnen we voor je doen

De onderdelen van SEO

Meer weten over linkbuilding

Neem contact op met Joost Engel!
Joost Engel
Joost Engel Commercieel manager

Hoera!

Invest Online gaat verder als Happy Idiots Apeldoorn.

Lees verder

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!