Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Sterke, overtuigende SEO-teksten zijn een absolute voorwaarde voor organische vindbaarheid. Met sterk en overtuigend bedoelen we content die écht aansluit op de zoekintentie van de bezoekers, want alleen dan kan SEO goede rankings en conversie opleveren. We schrijven SEO-teksten op basis van een grondig zoekwoordenonderzoek. Is dit onderzoek afgerond, dan bepalen we per URL de belangrijkste zoekwoorden die terug moeten komen op die betreffende pagina. Ben jij geen schrijfwonder en wil je het graag uitbesteden? Wij offeren ons graag op als vrijwilliger.

De voordelen van SEO copywriting

  • Verbeter je online vindbaarheid
  • Groei in naamsbekendheid, bezoekers en conversies
  • Profiteer lang van de investering

Profiteer van onze kennis

Alles over SEO copywriting

Wat is copywriting?

Een copywriter is een tekstschrijver die gespecialiseerd is in het schrijven van commerciële teksten. Daarnaast weet een SEO copywriter hoe je zoekmachinevriendelijk schrijft. Commerciële teksten die mensen én zoekmachines interessant vinden dus.

Hierbij vinden we het belangrijk dat:

  • Alle copy bijdraagt aan de vindbaarheid van een website.
  • Een optimale ervaring voor de gebruiker wordt gecreëerd.
  • SEO-vriendelijke teksten worden gecombineerd met creativiteit voor originele content.

Altijd op de hoogte

Google wil altijd graag weten waar een pagina over gaat voordat ze beslissen of een pagina hoog of laag in de zoekresultaten moet verschijnen. Het vindbaar maken van content doen we onder andere door hoofd- en subzoekwoorden te verwerken in een tekst. Daarnaast optimaliseren we de paginatitels en meta descriptions. De paginatitel is belangrijk, omdat Google dit ziet als een snelle samenvatting van de pagina (het is immers de titel van je pagina), maar ook omdat die terug te zien is in de snippet. De meta description wordt niet of nauwelijks meegenomen in de ranking van zoekmachines, maar is wel erg belangrijk: samen met de paginatitel zorgt de meta description ervoor dat mensen wel of niet doorklikken op je link. Goede paginatitels en meta descriptions dragen dus bij aan een hogere CTR en zijn dus van groot belang.

Onze experts

SEO copywriters

Wij schrijven altijd aan de hand van een gedegen zoekwoordenonderzoek om het beste resultaat neer te zetten. Gespecialiseerd in het schrijven, redigeren, creëren en optimaliseren van SEO-teksten. Ook houden we altijd rekening met de tone of voice van jouw bedrijf zodat alle webteksten aansluiten bij je strategie. Ook schrijven we de SEO-content altijd op basis van de laatste richtlijnen van Google.

Dit kunnen we voor je doen

De onderdelen van SEO

Meer weten over SEO copywriting

Neem contact op met Evelien Hendriks!
Evelien Hendriks
Evelien Hendriks SEO specialist

Hoera!

Invest Online gaat verder als Happy Idiots Apeldoorn.

Lees verder

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!