zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. Teamleden
  3. Paul van Leunen
Functie:E-mailadres:Telefoonnummer:
Online Marketing Consultantpaulvanleunen@happyhorizon.com+31(0) 40 304 0070

Paul van Leunen

Klanten ‘happy’ maken door middel van het juiste advies in online marketingondersteuning, dat is wat ik graag doe. Of het nu gaat om SEO, SEA, social, e-mail of marketplaces. Ik probeer alles te achterhalen om waardevolle informatie te leveren waar je als bedrijf wat mee kunt. Dat is waar ik energie van krijg en daarvoor kom ik naar ons gezellige, maar vooral ook resultaatgedreven kantoor in Eindhoven. Ontwikkeling blijft daarin natuurlijk altijd nodig, zeker binnen een branche die zo continu aan verandering onderhevig als de onze. Want alleen zo maken we klanten blij met gerichte oplossingen die een bijdrage leveren aan online groei op het gewenste moment. Actief schakelen in klantcontact en veel leren van de juiste specialisten binnen een bureau dat landelijk en zelfs internationaal sterk presteert in haar cases en opdrachten. Ontwikkelen en daardoor blijven groeien, dat is wat ik wil realiseren. Voor jou als klant, maar natuurlijk ook in mijn persoonlijke carrière.

Wat je nog meer van mij moet weten?

Afkomstig en woonachtig in het mooie Deurne, een balletje trappen in een leuk vriendenteam en lekker scheuren door de bossen op mijn mountainbike of over de weg met mijn retro-racefiets uit de 80’s.

Verder ben ik van jongs af aan een echte voetballiefhebber en geniet ik van gave roadtrips door ruige landen. Het avontuur opzoeken binnen deze reizen vind ik dan ook erg tof. Je kunt me daarom dus ’s nachts wakker maken voor een vette trip naar IJsland en ik pak meteen m’n koffers. Qua muziek kan ik ontzettend genieten van een vette plaat vol gitaren. Daarom ook mijn Happy-Tune: Gold on the Ceiling van The Black Keys, een heerlijke kickstart van mijn werkdag!

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.